tiistai 17. maaliskuuta 2009

Puisto

Näkymä puistostamme. Niin sanon sitä meidän puistoksi, koska se on aivan meidän vieressä ja koska käymme siellä lähes päivittäin. Takana on "peikkoluola". Oikeasti se ei ole mikään peikkoluola, vaan hieno kahvila, mutta "meidän kielessä" sitä kutsutaan peikkoluolaksi sen rakennustavan mukaan. Krookukset kukkivat parhaillaan. Puisto tehtiin 1985 kun Berliinissä oli Bundesgartenschau. Kuvassa oleva puu on ainoa omalla paikallaan kasvanut puu. Kaikki muut, nyt jo isoiksi kasvaneet, ovat istutetut. Niin, kai me tässä puistossa käymme vieraittemme kanssa, jotka tulevat huomenna. Toivotaan mitä parhainta säätä, niin että voimme liikkua paljon ulkosalla ja käydä katselemassa muitakin nähtävyyksiä kuin tätä lähipuistoa.

3 kommenttia:

 1. Kaunis kuva. Missään en ole nähnyt krookuksia noin paljon.
  Täällä on tänään mitä ihanin aurinkoinen kevättalvinen päivä.
  Toivottavasti säät suosivat teitäkin, kun on vieraitakin tulossa.

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunista. Kuin lukisi satukirjaa. Täällä T-mäessä huomasin tänään narsissien nousseen mummon talon aurinkoisella seinustalla.Lunta on toki vielä. P-heinässä voi vielä hiihtää. Pyöräilen lähikauppaan,pitemmät matkat saavat vielä odottaa. Aurinkoisia ja viihtyisiä päiviä teille ja vieraillenne.

  VastaaPoista
 3. Clarissa: Sää on ollut hyvä ja kävelty on, kierrelty kaupunkia niin että vieraat huomaavat joka päivä Berliinin kasvavan suuremmaksi ja suuremmaksi...

  B: Kyllä se kevät näyttää T-mäkeenkin tulevan ja kesä onkin sitten vastaavasti pidempi valoisine öineen.

  VastaaPoista