keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Kevät

Kevät tulee kohisten....Pari päivää sitten puistossa luulin joutuneen hiekkapilven keskelle. Tämä hiekkapilvi osottautuikin siitepölypilveksi. Silmäni kutisivat, aivastutti, nenäni vuosi...Tämä on kevään haittapuoli kohdallani. Koivut tosin eivät vielä kuki, mutta pähkinäpuu kukkii.
Mutta muutoin kevät on joka vuosi niin ihanan ihmeellinen. Maailmassa monta, niin ihmeellist´ on asiaa, se hämmästyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa.... Tänään näimme silkkiuikun palanneen lammelle. Näimme lempiväisiä sorsapareja. Näimme jopa västäräkin, mikä vanhan sanonnan mukaan ilmoittaa, että kesään on enää vain vähän aikaa... Luonto herää talviunestaan!

4 kommenttia:

 1. Teillähän ollaan jo ihan keväisissä tunnelmissa. Täällä on vielä täysi talvi, vaikka ei päivisin enään pakkasta olekaan.
  Slalommäessäkin oltiin eilen (koulusta) ja vielä on suunnitelmissa mennä kuun loppupuolellakin.
  Kevättalviset terveiset!

  VastaaPoista
 2. No niinhän tuo on keväistä. Mutta mukavia kevättalven päiviä teilläkin tuntuu tällä hetkellä olevan. Mikäs sen mukavampaa kuin lasketella keväisillä hangilla.

  VastaaPoista
 3. Uskomatonta että siellä on jo noin keväistä! Täällä satoi päivällä lunta, olisi jo niin kiva saada kaivaa kevätvaatteet ja pyörän esille. Aamuisin linnut kyllä visertävät niin, että eiköhän se kevät ole kohta tännekin tulossa!

  Leivoin tänään Sarah'n kanssa korvapuusteja, teiltä saatu Muumi-essu on ollut ahkerassa käytössä! Terv. Henrika

  VastaaPoista
 4. Henrika: Kyllä se kevät sinnekin saapuu... Hmm...ihania korvapuusteja varmaan. Ihan vesi kielelle herahtaa. Kiva että muuminessulla on käyttöä. Sarah´ille paljon terveisiä.

  VastaaPoista