lauantai 14. maaliskuuta 2009

kevätsiivousta

Oioioi....selkään koskee, jäsenissä tuntuu! Oikeastaan on ihan kiva, kun vieraita tulee, niin tuleepahan siivottua nekin paikat, jotka tavallisen viikkosiivouksen kohdalla jäävät katsomatta. Minulla on aina, todella aina ollut tapana siivota perinpohjin huushollini, kun olen saamassa vieraita. Ja nyt niin on. En vieläkään ole saanut kaikkia nurkkia katsotuksi, onko pölyä siellä ja täällä. Joka tapauksessa pahimmat paikat on katsottu. Ja sen jälkeen vielä 30 km pyörällä halki Berliinin. Oijoijoi....Kyllä tuntuu joka paikassa, että jotain on tehnyt. Tuskin enää järki juoksee.... Tänään oli niin kaunis ilmakin, että ei sitä voinut jättää väliin, meinaan pyöräilyäkään...Joten kaipa sitä sitten ensi yönä nukutaan kuin tukki.

2 kommenttia:

  1. Uteliaisuuteni heräsi. olisi kiva tietää, että mitä reittejä halki Berliinin. Onko siellä hyvät pyöräilymahdollisuudet tai pitkin Ku'dammiako ajoitte:)

    VastaaPoista
  2. Jaa, Berliinissä on todella hyvä pyöräillä. Täällä on paljon pyöräteitä. Ajoimme ensin Kreuzbergiin Rixdorferstr. Tempelhofin lentokentän ohi, Hasenheiden puiston läpi. Sieltä sitten suoraan vaan Hasenheide, Yorkstr., josta pikkukatuja pitkin kanavanrantaan ja sitä pitkin Budapeststraßelle. Sieltä sitten Kurfürstenstraße, Goltzstr., Boelckestr. Westpfahlweg, Mariendorfin puiston läpi kotiin. Näin lyhennettynä meidän reitti, mutta ehkä saat jonkinlaisen kuvan, jos katsot Berliinin karttaa.

    VastaaPoista