sunnuntai 1. marraskuuta 2009

HalloweenSüss oder sauer?

Halloween on nyt takana. Edellisessa asunnossamme näitä pieniä ja isompiakin henkiolentoja kävi jatkuvasti ovella vaatimassa makeata tai hapanta. Olimme varanneet karkkia ja suklaata tarpeeksi. Muutettuamme tähän asuntoon, varasimme tietenkin suklaata ja muuta makeaa, mutta ei ainoatakaan kertaa soinut ovikellomme. R. eritoten oli pettynyt. Mietimme tänä vuonna, mitä tehdä. Varasimme kuitenkin irtokarkkeja eteiseen. Ja tänä vuonna oven takana oli erikoisen paljon pieni henkiolentoja..."Süß oder sauer?" Niin pienellä äänellä, että oli aivan hellyyttävää. No joukkoon mahtui kyllä pari isompaakin aavetta.
Eilinen päivä oli muutenkin tekemistä täynnä. Tein perjantai-iltana Bienenstichejä, mutta valitettavasti ei ne oikein onnistuneet, missä lie vika ollut. Siis eilen aamulla nopeasti leipomaan. Tein puolukkakahvikakun. Talonmies kävi siinä välillä vaihtamassa meidän lämminvesijakajan, edellinen vuoti. R. kävi ottamassa tuttavamme vesipumpun puutarhasta irti. Ja iltapäivällä tuli vieraita. Illansuussa alkoi sitten edellä mainitut henkiolennot soitella ovikelloa. Oli siinä juoksemista. En ehtinyt edes tietokoneelle, paitsi sen verran, että tuttavamme laittoi minulle Externen kiintolevyn. (Onkohan sen nimi suomeksi noin, saksassa se on Festplatte). Ei siinä ehtiynyt muuta. Nyt lähdemme katsomaan marraskuun luontoa, sillä ulkona paistaa aurinko.

1 kommentti:

  1. Kiirettä riittää sielläkin. Aioin tehdä tänään Bienenstichejä, kun tuli porukkaa, mutta teinkin puolukkapiiraan, joka oli nopeampi tehdä.

    VastaaPoista