tiistai 27. lokakuuta 2009

Terveys

On tässä juotu jos jonkinmoista yrttiteetä ja mustaviinimarjamehua ja kaikkea mahdollista, mutta jotenkin on ollut sellainen flunssa, ettei se tahdo mennä pois. Toissapäivänä oli kaikki jäsenetkin kipeät ja eilen oli rinnassa painetta. Kävin internetissä katsomassa sikaflunssan oireet ja jotenkin kaikki passasi, mutta miedossa muodossa. Kävin jopa lääkärilläkin, mutta siellä sanottiin vain, ettei se mitään sikäflunssaa ole. Tavallinen flunssakin voi tulla, vaikka on ottanut flunssarokotteen. Näinkö kaikki informatio, mikä tulee medioista, vaikuttanee vai onko se peräti luulosairauden merkki. Joka tapauksessa menin apteekkiin ja ostin homeopaattisia pillereitä ja tänään todella tuntuu siltä, että olo olisi hiukan parempi. Luonnon suuri apteekki auttaa näköjään.

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti sait nyt avun flunssaasi. Täällä on nyt alettu vouhottaa sikaflunssasta. Luultiin (toivottiin), että ei se tänne löydä tietänsä, mutta nyt on aika suuri määrä oppilaita sairaana jo ainakin lähikouluissa.

    VastaaPoista
  2. No toivotaan, että pysytte terveinä. Niin täällä on kova polemiikki sikainfluenssa rokotteesta, enkä oikein itsekään tiedä, ottaako vaiko ei. Eilen kuulin, että Ruotsissa olisi neljä ihmistä kuollut rokotteeseen. Ja mediat tekevät yhä epävarmemmaksi.

    VastaaPoista