perjantai 23. lokakuuta 2009

Syksy

Meidän parvekkeeltä näkyvät nämä syksyn värit! Ja talitiaiset ovat jo ilmestyneet - käyvät meitä tervehtimässä!

Niin kuin jokainen päivä, tämäkin päivä alkoi R:n laittamalla aamiaisella. Kunnon aamiainen ja sitten päivän alkuun.
Ensin tietokonekurssille. Ja tämä ihastuttava, vihastuttava tietokonemaailma. Eilen minun koneestani yht´äkkiä vain hävisi taustakuva. Nyt se on vain sininen...Kuva tulee,mutta häviää. Tarkistin virukset ja sen sellaiset, eikä sellaisia ole. En tiedä, mitä ihmettä taas hääräsin. Mulla oli kone mukana kurssilla, mutta ei se siellä yhdessä tunnissa selvinnyt. Ja hitaaksikin tämä on tullut. On kai liian paljon ohjelmia, jotain on poistettava. Niin että nyt kyllä vähän tympii....
Ok tietokonekurssin jälkeen menin espanjankurssille, joka sitten vähän poisti tuota rintamurhetta. Meillä oli kiva tunti.
Kohta minua huudellaan ruuan laittoon. Ei tänään sitten mitään ihmeitä tehdä. Lämmitän eilistä kasvispannaria. Siinä on vähän pakastepinaattia, kesäkurpitsaa ja brokkolia juustoraasteen kera, ei sen kummempaa.

2 kommenttia:

 1. Sinähän olet ahkera opiskelija, mikä sen parempaa.Oppia ikä kaikki.
  Tietokoneet aiheuttavat aina jotain hämminkiä, onneksi meillä on tuo poika, joka sitten korjaa, kun äiti sotkee.

  Kasvispannari noilla aineksilla lisätään nyt meidänkin ruokalistaan. "Villin lännen pannaria" olen tehnyt kyllä. Siinä on herne-maissi-paprikaa mukana ja ketsuppia laitetaan päälle syödessä.

  VastaaPoista
 2. Sinulla on mukavaa, kun on poika, joka jelppaa. Mutta en kyllä yhtään ymmärrä nyt, missä vika oli. Tänään oli taustakuva taas ilmestynyt. Niin että se siitä.
  Minäpä kokeilen tuota Villin lännen pannaria ensi kerralla.

  VastaaPoista