tiistai 13. lokakuuta 2009

Käsityöt

Kun istuu television ääreen, tuntuu siltä, että aika menee tyhjään. Niinpä olen ottanut tavaksi kutoa samalla. Senhän osaa tehdä melkein silmät ummessa, jollei nyt jotain kovin erikoista kudosta tee. Ajattelin, että menen joulutorille myymään sukkia, mutta enpä ole niin paljon telkkarin edessä ollut, että olisin saanut myyntikelpoista tulosta. Tässä on kokonaisen vuoden tulos; eli jos kutoo tosissaan sukkaparin, niin eihän siihen montaa päivää kulu. Oli minulla kesälläkin ajatusta kutoa, mutta eihän siitä kesällä mitään tule, kun on niin monta muuta mielenkiintoista puuhaa...Joten toriajatus täytynee jättää.

3 kommenttia:

 1. Ahkera olet ollut ja siistiä jälkeä on tullut. Kantapäätkin ihan OK :)

  VastaaPoista
 2. Oi jos osais edes kutoa sukat... Käsityöohjeistakaan en ymmärrä mitään, aivan kuin lukisi jotain vierasta kieltä. Äiti on kutonut minulle ja Sarah'lle kämmekkäitä, ja ne kyllä lämmittää ihanasti esim. tässä koneella istuessa. Ihanan lämpöisen näköisiä sukkia olet kutonut!

  T. H. jolla on aina jalat ja kädet jäässä

  VastaaPoista
 3. Clarissa: Niin, kantapäästähän ne useimmat valittavat, niin kuin eräskin täti sanoi: "Ainahan sen sukankin kutoo,mutta kun se kanta koppura piru!"

  Anonyymi: Kiva, että on sellainen äiti,joka osaa luoda lämpimiä kudonnaisia. Voisinpa lahjoittaa noista sukista teillekin, kun en todennäköisesti joulumarkkinoille mene.

  VastaaPoista