torstai 15. lokakuuta 2009

Auto

Von Oktober bis Ostern ....On talvirenkaitten aika!Ja kaikkeen sitä nyt joutuu! Minäkin vaihdoin renkaat. No joo, tosin eka renkaan vaihtoi R. ja samalla neuvoi, mitä tulee tehdä. Loput kolme vaihdoin minä. En olisi koskaan uskonut, että sellaiseenkin hommaan ryhdyn. Mutta kun on pakko ja vähän uteliaisuuttakin, että pystynkö ja osaanko, niin oli vähän niin kuin osoitettava itselleen, että pystyn sitä minäkin. Sitä paitsi onhan se hyvä tietää, mitä tehdä, jos sellainenkin tilanne eteen tulee. En kyllä tiedä, vaihdanko vastaisuudessa renkaat itse. En oikein luota noihin voimiini. Nytkin R. tarkasti, että ovatko ruuvit kyllin tiukalla. Joo, eikä se nyt aivan minun hommaani ollut. Mutta olipa se kuitenkin kokemus sekin. Tietääpä nyt, mitä kaikkea on huomioitava renkaitten vaihdossa, kuten esimerkiksi sen, että lopussa on ilmatkin on tarkistettava.

3 kommenttia:

 1. Hahhah, siinäpä mainio kuvasarja, mutta olisi ollut hauska nähdä sinutkin työn touhussa.
  Joskus kauan sitten tein minäkin tuon työn vain sen takia, että osaisin sitten hädän tullen toimia oikein. En ole sen koommin taitojani kokeillut.
  Polkupyöräänikin pitäisi pian vaihtaa talvirenkaat, koska pyöräilen työmatkat melkein päivittäin talvellakin. Kun kerran on kaatunut reippaasti, osaa arvostaa talvirenkaita pyörässäkin.

  VastaaPoista
 2. Renkaita en ole ikinä vaihtanut, enkä edes autoa tankannut. Mutta enhän ole edes istunut ratin takana yli neljään vuoteen. Polkupyörällä pääsee täällä kaupungissa niin näppärästi liikkumaan, vaikka S. muistuttaa minua jatkuvasti siitä että minullekin pitäisi ostaa pyöräkypärä. Pyöränrenkaan olisi kyllä hyvä osata itse vaihtaa!

  T. H & S

  VastaaPoista
 3. Clarissa: Hahhah! Sinäpä sen sanoit.
  Ja siitä hyvästä sain sitten syysflunssan. Sää oli kylmä ja tuulinen. Joten nyt juodaan sitten yrttiteetä litratolkulla.

  Anonyymi: S. on varmaan aivan oikeassa muistuttaessa pyöräkypärästä. Paljon terveisiä hänelle.

  VastaaPoista