keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Kesäloma


Pitkä kesäloma on takanamme. Kesä jätti jälleen muistot mieleemme.
Lomamme alkoi pääkaupunkiseudulta, jossa vietimme toukokuun loppupuolen. Kiertelimme Espoon rantoja, Helsingin kaupunkia, tapasimme tuttaviamme ja ystäviämme sisarteni ja tyttäreni lisäksi. Ja aika lensi niin nopeasti, että ei perässä tahtonut pysyä.


Ja näin minä jotain uuttakin Helsingissä. Vaikka aikoinaan asuinkin siellä, en koskaan tullut käyneeksi tässä Uspenzkin katedraalissa sisällä. Mutta nyt otin sen ohjelmaani. Katedraalissa oli alkamassa juuri ortodoksiset häätkin, mutta kanssakävijäni eivät halunneet jäädä niitä katselemaan. Niinpä poistuimme hiljaisuudessa ulos.


Matkamme jatkui kohti pohjoista. Menomatkalla yövyimme berliiniläisen tuttavaperheemme kesämökillä Lahden seutuvilla. Kahvihetken aikana mökin pihalla talon isäntä tappoi jo tällaisen määrän itikoita. Olimme saapuneet Suomen suveen.

3 kommenttia:

  1. Teillähän alkoi loma mukavasti, kun saitte tavata tytärtänne ja muitakin oli varmaan hauska tavata.
    On se kumma, kun noissa kirkoissa ja muissa ei tule käytyä, jos ei ole varta vasten turistimatkalla. En muista että olisin käynyt Uspenzkin katedraalissa, muissa maissa olen kyllä kirkkoihinkin tutustunut (*_*)

    On varmaan kiva olla taas kotona?

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa tänne toiseen kotimaahan. Olipa teillä taas pitkä loma ja paremmat säät kuin täällä olisi ollut.

    VastaaPoista
  3. Clarissa: Kiva loma takana. Olet oikeassa, turistimatkoilla katsellan kirkkoja, mutta kotikaupungissa tahtovat siirtyä tuonnemmaksi - käydään vasta sitten kun lähdetään ulkomaille asumaan. Samoin kävi aikoinaan Helsingin Olympiastadionin. Asuin aikoinaan sen vieressä, mutta kävin vasta muutama vuosi sitten siellä.
    Kotona on taas kiva olla. Kunhan saan vain tavarat paikoilleen.

    Allu: Kiitos. Loma oli pitkä ja säät mukavat. En voi valittaa.

    VastaaPoista