maanantai 4. heinäkuuta 2011

Lomaterveiset

Loma kauniissa ja lämpimässä Suomessa jatkuu....Tällä kertaa olemme täällä Ruotsin rajalla ja aurinko paistaa ja linnut laulaa. Ja noista kesäisistä "ystävien" jäljistäkin pääsee helposti irti, kun panee saunan lämpiämään ja hyppää sitten vaikka mereen.

10 kommenttia:

  1. Hyvää loman jatkoa, Sira. Säät huononevat vasta 29.7. kun me tulemme viikoksi.

    VastaaPoista
  2. Sira: Hyvältä kuulostaa tuo teidän lomailunne ja luulisin, että vähän Allun kiusaksikin sää on hieno myös 29.7. jälkeenkin:D, joten siitä saatte nauttia sitten tekin. Terveiset koko porukalle!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista. Älä ole Allu huolissasi, pidämme hyvää säätä myös elokuussa. Sinulle ja Clarissalle toivotamme aurinkoisia päiviä ja virkistäviä sateitakin voi etenkin yöaikaan tulla. Tänään palaamme Kajaaniin ja huomenna alkaa runoviikko siellä ja huomenna juhlimme myös hääpäiväämme. Terveiset ja hei!

    VastaaPoista
  4. Hääpäivälle onnea ja monia yhteisiä vuosia lisää!

    Kelejä piisaa - ja raikkaat sadepäivät ovat ihan hyvä juttu piristämään luontoa, ihmisiä ja eläimiä (sadetta siis olen tilannut hellepäivien väliin).

    VastaaPoista
  5. Kiitos Nurkkalintu. Hääpäivä meni valitettavasti vähän vatsataudin merkissä, mutta istuttiin siitä huolimatta aurinkoisessa säässä ja iltaa kohti alkoi taas elämäkin maistua.

    VastaaPoista
  6. Voi kurjaa, eipä ne mahapöpöt päivää kysele jolloin saisi iskeä! Onneksi ei ollut pitkäkestoista kuitenkaan.

    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  7. Lämpöisiä lomakelejä ja virkistäviä pulahduksia mereen!

    VastaaPoista
  8. Kiitos kommenteista. Helle jatkuu ja hiki sen kuin virtaa. Tänään käytiin poimimassa mansikoita ja illalla vietetään serkkujen kanssa yhteisiä hää-, synttäri- yms juhlia lettujen ja mansikoiden kera. Valitettavasti kuvat puuttuvat, mutta niitä tulee sitten myöhemmin....

    VastaaPoista
  9. blogissani on sinulle kompiainen!
    Käyhän noutamassa suu makiaksi.

    VastaaPoista
  10. Kiitos maistiaisista, Tarina! Vesi tuli kielelle...Niin vaikkakin porkkanaraastetta ja lohisoppaa ei voita mikään. Mutta ruuan päälle jälkkäriksi kompiaisesi on kuin piste i:n päälle.

    VastaaPoista