keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Kuinka pysyt nuorena?


Kuinka pysyt nuorena?

1. Heitä mielestäsi turhat numerot. Niihin kuuluvat: ikä, pituus ja paino.
2. Pidä vain iloluontoiset ystävät. Hapannaamat saavat sinutkin masentumaan.
3. Jatka oppimista koko elämäsi ajan. Opettele enemmän tietokoneista, puutarhanhoidosta, mistä tahansa. Älä anna aivojen laiskotella.
4. Nauti pienistä asioista.
5. Naura usein, pitkään ja äänekkäästi. Nauru pidentää ikääsi. Naura kunnes joudut haukkomaan henkeäsi.
6. Joskus kyyneleet vaan tulevat. Kestä se, sure ja jatka elämää. Ainoa ihminen, jonka kanssa elämme loppuun saakka, katsoo vastaan peilistä....ELÄ niin kauan kuin olet olemassa.
7. Ympäröi itsesi asioilla joita rakastat; olipa se perhe, lemmikkieläimet, muistot, musiikki, kasvit, harrastukset, mikä tahansa. Kotisi on turvapaikkasi. Älä anna minkään häiritä sen rauhaa.
8. Pidä huolta terveydestäsi: Jos se on hyvä, säilytä se. Jos se on häilyvä, paranna sitä.
9. Älä tee matkoja syyllisyyteen. Tee reissu osotoskeskukseen, toiseen kaupunkiin, tai vaikkapa toiseen maahan.
10. Kerro rakkaimmillesi, että rakastat heitä - jokaisen tilaisuuden tullen. Muista: Elämää ei mitata hengenvetojen määrällä, vaan niiden hetkien määrällä, jotka saavat henkemme salpautumaan.
Meidän kaikkien tulise elää täyttä elämää joka päivä!


Minä noudatin noita ohjeita ja kävin hengittämässä ihanaa raikasta kevätilmaa. Samalla löysin tämän pienen kukkivan puunoksan tieltä, enkä voinut sitä siihen jättää, vaan otin sen mukaani ilahduttamaan kotonakin meitä.

4 kommenttia:

  1. numero 8: yritän parannella tassujani
    numero 9: päätin ottaa neuvosta vaarin ja lähden lauantaina viideksi päiväksi toiseen kaupunkiin nimeltä Berliini. Jos satut näkemään naista, jonka vasen käsi on vielä vähän spastisen näköinen, muista morjestaa.

    VastaaPoista
  2. Siinä oli roppakaupalla hyviä asioita noudatettavaksi. Voi kun pysyisivät aina mielessä!

    Mutta tuo viides ohje - mikähän minua naurattaisi niin paljon, että joutuisin haukomaan henkeäni. Voi voi, vaikka nauran paljon, en kuitenkaan tuossa määrin. Vanhuuden oire?
    Kymmenes ohje - jos minä alkaisin joka tilaisuuden tullen tuollaista "höpöttämään" saisin kyllä ihmetteleviä katseita osakseni. Onneksi voi nuo asiat ilmaista rakkaimmilleen muutenkin kuin kertomalla.

    Nyt teen reissun puutarhaan:)

    VastaaPoista
  3. Allu: Siis lauantaina - tervetuloa tänne pääkaupunkiseudulle; pidän silmäni auki, niin voin ehkä nähdäkin ja morjestan heti.
    Clarissa: Siinähän sitä jo ilonaihetta olisi, kun alkaisit "höpäjämään" toisin kuin tavallisesti.
    Minä tein tänään pyörällä reissun korvalääkärille. Olin tunnin odotushuoneessa ja minuutin lääkärin luona. Ei ollut korvassa mitään vikää, vähän ihottumaa vaan. Ja paluumatka sujui puoleen väliin loistavasti, kunnes sitten ...präts...pinna takarattaasta poikki. Yritän kovasti nauraa asialle, vaikkei naurattaisikaan!

    VastaaPoista
  4. Elämä on nii vakava asia, jotta eipä sitä kannata turhan vakavasti ottaa, muutoin kärsii nuppi & kroppa.
    Pilikettä silimäkulumaan!

    VastaaPoista