perjantai 20. syyskuuta 2013

Lomamuistot 2 - kesäkuu

Saatuamme kaikki alkuvalmistelut tehtyä, (talon lämmitys, vesijohtojen laitto, nurmikonleikkuu, makuuksien tuuletus jne jne),  voimmekin asettua taloksi. Mitä kaikkea sitten teimmekään? Kesäkuun olimme juhannukseen asti aivan kaksistaan. Kävimme ystäviemme ja sukulaistemme luona vierailulla, istuimme nuotiolla, kuuntelimme lintujen laulua, paistoimme muurinpohjalettuja, saunoimme jne. Juhannuksena tuli tyttäremme käymään muutamaksi päiväksi. Minä tein jopa juhannusvastan itse ja sidoin sen ns. oikeaoppisesti. Mieheni alkoi rakentaa meille uutta kompostivessaa.
 
Kaiken lomassa silmiämme hiveli koko Suomen kauneus kukkineen. Kesä oli aikaisessa, kaikki kukat kukkivat pari viikkoa aikaisemmin kuin ennen. Eikä itikoitakaan tänä kesänä juuri ollut. Aivan kesän alussa lenteli joitakin, mutta loppukesää kohden nekin hävisivät. Ihana Suomen suvi!

3 kommenttia:

 1. Kaunista on, ei ihme, että viihdytte siellä niin pitkään.

  VastaaPoista
 2. Ei kesä tuosta paremmaksi voi muuttua! Mikä kukkien loisto. Näkyi sieltä linnunpöntöstä utelias pieni silmä, kun suurensin kuvan.
  Niin, eihän sitä nyt koko kesää vain kukkia ihailla, arkisia hommiakin riittää. Nyt sitten vain tässä odotellaan kuvaa valmiista kompostivessasta:-)

  VastaaPoista
 3. Vieläkin hivelee silmiä tuo kukkien loisto. Yritin kuvata linnunpoikasia niin kuin ne kurkistivat pesästä, vaan olivat niin nopeita, että tuo oli paras kuva, minkä sain.

  VastaaPoista