torstai 19. syyskuuta 2013

Lomamuistoja - Touko- kesäkuu

Toukouussa alkoi kesämatkamme Travemündestä Suomeen. Ensimmäiset kymmenen päivää vietimme tyttäremme luona Helsingin seudulla, vierailimme sisarteni ja ystäviemme luona, kävelimme Itämeren rannoilla niin Espoossa kuin Helsingissäkin, kävimme Heurekassa katsomassa kuinka ihmiskehomme on rakennettu, kävimme Amos Anderssonin museossa Helsingissä, kävimme jopa uimassa Suomenlahdessa, vaikka minua hirvittikin sen vesi, jossa oli vihreää töhnää seassa.


Matkamme jatkui Saimaan kautta pohjoiseen. Saimaan vesi oli vallan toista verrattuna Suomenlahden veteen. Me saunoimme, uimme, söimme, nauroimme, teimme kävelyretken ja nautimme Suomen sulosta ystäväperheen seurassa.


3 kommenttia:

 1. Et sentään lääkärille joutunut koiran pureman takia. Suomalaista ystävääni puri kerran pahasti susikoira ja lääkärin vastaanottoapulainen ei meinannut häntä päästää lääkärin puheille, kun ei ollut ajanvarausta.

  VastaaPoista
 2. Paljonhan te kuitenkin ehditte kesän aikana, vaikka aika niin nopeasti meneekin. Siniristilippu siellä osoittaa, että Suomessa olette;-) R:n täti sieltä Etelä-Suomesta totesi aina täällä ollessaan, että meillä siellä Suomessa.....:_)
  Voi tuota pikkukoiraa, sellaisia ne ovat liikaa innostuessaan. Olisitpa nähnyt minun käsivarteni kesäkuussa!

  VastaaPoista
 3. Eihän koira toki pahaa tarkoittanut, mutta tervätä olivat sen hampaat. Kyllä vähän kipeää teki, mutten toki lääkääriin mennyt.

  VastaaPoista