sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Lomaterveiset Suomesta


Lomamme alkoi ylioppilasjuhlilla. Saimme kutsut jopa kaksiin juhliin, toiset Espoossa, toiset Oulussa. Koska olimme juuri Helsingin seudulla, oli luonnollista, että olimme läsnä näissä Espoossa pidettävissä juhlissa.


Kesämme kului siinä, että odotimme aurinkoa lähes koko kesän. Vettä satoi ja satoi ja satoi.....Jos aurinko suvaitsi tulla näkyviin, olimme varmoja siitä, että nyt kesä alkoi. Aurinkoisia päiviä riitti kolmeksi päiväksi ja taas satoi. Tätä kiertoa jatkuikin sitten pitkin kesää.

Ja lomamme päättyi surullisissa merkeissä. Vaikka olimmekin jo osanneet odottaa tätä pois menoa, niin ainahan tällainen kuitenkin yllättää. Muutama päivä tämän henkilön poisnukkumisen jälkeen saimme kuulla myös toisesta sukulaispiiriimme kuuluvasta surunviestistä.


No kyllä kesäämme kuului vähän muutakin kuten marjasatoja, syntymäpäiväjuhlia, kesähommia, sukulaisten, ystävien ja tuttavien tapaamisia ja muuta kesään kuuluvaa puuhastelua. Niistä ehkä sitten joskus myöhemmin.

5 kommenttia:

  1. ♥-lich willkommen wieder in Blogistanien!
    Teillä taisi tosiaan olla vielä huonompi kesä kuin meillä. Onneksi on tämä syyskuu ollut niin upea.

    VastaaPoista
  2. Teidän olisi pitänyt tulla tänne länsirannikolle, meillä kun oli hiukan parempi sää. Säätiedoissakin kuulin jatkuvasti, kuinka sinne teille luvattiin niitä sateita☂. Uskon kuitenkin, että kesästä muistuu vähitellen mieleenne ne aurinkoiset päivät.

    VastaaPoista
  3. Allu: Niinpä niin, huono sää oli vallitsevana. Mutta kuten sanoit, onneksi nyt paistaa aurinko.
    Clarissa: Juu, olisi sittenkin pitänyt lähteä länsirannikolle, kuten vähän suunnittelimme. Sateenvarjo oli kyllä tarpeen Kainuussa. Mutta vähitellen pulppuavat kivat muistotkin esiin.

    VastaaPoista
  4. Juu-u oli sellainen kesätön kesä ;o)
    tämä 2012 kesä.
    Hauskoja syyspäiviä!

    VastaaPoista
  5. Niinpä niin, kesätön kesä! Sinäpä sen sanoit. Mutta nyt on aurinkoa, eilen nousi lämpömittari yli 24 asteen ja tänäänkin paistaa aurinko, vaikkei aivan niin lämmintä ole luvassa. Samoin sinne, hauskoja syksyn päiviä!

    VastaaPoista