sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Vappu


Aurinko heloittaa täydeltä terältä ja pääskyset lentelevät ristiin rastiin rakentaen kesäkotiaan. Varpuset tirskuttavat kaiken maailman asioita. On kesä. Niin tai niin tätä voisi kutsua. Eilen mittarimme näytti +32,5 astetta. Tänä aamuna herätessämme oli jo +18,9, joten päivästä näyttää tulevan tänäänkin kesäpäivä.
Hieno ajankohta suomalaiselle vieraallemme, joka saapuu tänään muutamaksi päiväksi tänne.

ILOISTA JA AURINKOISTA VAPPUA!

4 kommenttia:

 1. ☼Iloista vappua sinnekin ja mukavia kesäpäiviä Berliiniin☼
  Rehellisyyden nimissä on sanottava, että onneksi minä en ole se suomalainen vieras, sillä kaupunkilomani olisi pilalla noissa helteissä. Voisin silloin juuri ja juuri istua puun varjossa merituulen leyhytellessä vilpoisasti, mutta muuten on kesällä 23°-25° minulle se maksimi. Taas näkee, että meitä on moneksi!

  VastaaPoista
 2. Hui, että muistutatkin nyt kevään koittaessa kesärealismista! Toivon todella, ettei tuollaisia hellelukemia tule usein tänne meillepäin.

  Mukavia toukokuun päiviä!

  VastaaPoista
 3. Onhan helle hellinyt teitä.
  ;o) onneksi ei meitä.
  Walpurimme oli aurinkoinen eikä satanut lumta, mutta hävyttömän kylymä tuuli puhalsi luihin ja ytimiin.
  Kuitenkin toivoisin hitusen keväämme etenevän.
  Tuo alempi makkara postaus on ihana XD.
  Pilkettä silmäkulmaan!

  VastaaPoista
 4. Clarissa: Kiitos vappu oli ja meni ja koko vierailu Suomesta sujui aurinkoisessa säässä. Kävelimme paljon ja hmm...taisi siinä välillä hikikin virrata.
  Nurkkalintu: Hellettä riitti. Itse pidän sellaisesta 23-25 asteisesta aurinkopäivästä enemmän. Nautin kuitenkin tästä ihanasta keväästä.
  Tarina: Helle helli. Toivottavasti teidänkin keväänne eteenee.

  VastaaPoista