keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Meidän joulu

Meidän joulu alkoi sillä, että haimme nuoret lentokentältä. A. tuli ajoissa, mutta matkalaukkua ei tullut. Jouduimme ostamaan AirBerlinin laskuun vaihtovaatteet ja muut tykötarvikkeet niin että A. pärjäsi viikon.Minä lähetin A:n ja R:n kotiin ja jäin selvittelemään A:n hävinnyttä laukkua, josta tein katoamisilmoituksen samalla kun odotin H:n tuloa. Blue1 ei kuitenkaan päässyt Helsingistä ajoissa lähtemään, kun täällä Berliinissä oli sellainen kaaos lentokentältä. Loppujen lopuksi se tuli neljä tuntia myöhässä, mutta tuli kuitenkin ja H. pääsi matkalaukkuineen perille.
Heti seuraavana päivänä meidän perheellä oli hammaslääkäri, hampaat olivat kaikilla loistokunnossa, joten siltä osin voimme jouluna syödä rauhassa makeisia.
Sitten R. H. ja A. kävivät ostamassa joulukuusen. Ja tollaisen vänkkyrän he sitten toivat. Olivat saaneet vähän halvemmalla, mutta minä sanoin, että olisivat voineet saada vaikka ilmaiseksi. Loppujen lopuksi, kun koristelimme puun, siitä tuli ihan hyvän näköinen, eikä pieni kauneusvirhe enää haitannut.
Aattona, vaikka osa lahjoista hävisikin A:n laukun mukana, niin Joulupukki toi kuitenkin suuren säkillisen mieluisia lahjoja. Ja kahvipöydän antimetkin maistuivat.
Joulupäivänä kävimme Berliinin vahakabinetissa, jossa mm. vanhat idolini Beatlesit istuivat sohvalla. Näimme siellä politiikkoja, urheilijoita, näyttelijöitä, muusikkoja jne.
Ja tapanina pääsimme mäenlaskuun ja muihin lumileikkeihin. Illalla lähti A. Helsinkiin, matkalaukku edelleen hukassa. Onneksi meiltä löytyi laukkuja, joihin pakata tavarat.
Eilen näytti katumme tällaiselta, kun veimme H:n lentekoneelle. H:n osalta paluumatka sujui ongelmitta.
Joulu on ohi!

5 kommenttia:

  1. Kauhistus tuollaiset matkatavaroiden katoamiset. Meille sitä on sattunut vain kotimatkalla, se ei ole niin paha juttu. Taisi olla jotain erikoista laatua tuo kuusi.

    VastaaPoista
  2. Kurjaa tuollainen matkalaukun katoaminen. Hiljattain luin, kuinka valtava määrä niitä katoaa ja kuinka suuri määrä katoaa lopullisesti.
    Nopeasti menivät nämä joulupäivät, mutta ehditte kuitenkin kaikenlaista touhuta.
    Kuusi on tosiaan erikoinen, mutta "antaa kaikkien kukkien kukkia", eli hyvä kun annoitte mahdollisuuden tuolle kuusiparalle kerrankin loistaa ja tuntea olevansa kaunis:)

    VastaaPoista
  3. Melkoinen matkalaukkujupakka oli teilläkin.
    Milan'in laukku hävisi katosi, sotkeutuiko maailmalle jo Sveitsin koneesta vai möhlikö Finnair, mutta Milan joutui olemaan arkivetimissä Mimmun siunaustilaisuudessa.
    Mukava joululoma teillä on kuitenkin ollut ja pakettejakin kiltit piltit saivat.
    Rauhaisaa Rauhan päivää!

    VastaaPoista
  4. Eilen kuulin H:lta että Helsingin lentokentällä oli ollut suuri "röykkiö" matkalaukkuja, jotka eivät näyttäneet kuuluvan kenellekkään. Samoin oli Berliinissä silloin, kun A. tuli. Jotenkin lumituiskujen ja joulumatkustajien määrän takia laukut kai matkustivat minne tahtoivat.
    Ja kuusesta puheenollen, sanotaanhan sitä niin että "Kauneus on katsojan silmissä". Minä katselen sitä aina siitä nurkusta, josta se minun silmiini on todella hyvän näköinen.
    Sain juuri luettua yhden joululukemisen, nyt aloitan uutta. Kiitos Pukille, että muisti meitäkin.

    VastaaPoista
  5. Tarina: Milanin olisi kannattanut myös hakea uudet kamppeet lentoyhtiön laskuun. Kuitit vain talteen ja yhtiölle lasku. Niin minua neuvottiin.

    VastaaPoista