maanantai 22. marraskuuta 2010

Joulumyyjäiset

Berliinin Suomi-Keskuksessa oli viikonloppuna joulumyyjäiset. Kävin lauantaina, ihania tavaroita oli kaupan, itsetehtyjä ja suomalaisia tuotteita. Tietenkin piti syödä ensimmäiset joulutortut ja mukaan lähti suomalaista leipää.

Sunnuntaina rohkenin viedä kutomiani tekeleitä tarjolle ja möin yllä olevat käsineet ja sukat. 20 prosenttia sai myyntipöytä myydyistä tuotteista.

Ja olihan siellä itse Joulupukkikin saapunut Korvatunturilta saakka ilahduttamaan täkäläisiä lapsukaisia ja lapsenmielisiä.

5 kommenttia:

  1. Ahkeria olette olleet, te berliininsuomalaiset. Aina on hyvä, kun saa edes jotain myydyksi. Minulla kun on tapana vain kiertää ja katsella ja ajatella että tuon ja tuon voin itsekin tehdä. Ai ai minua;)Olemme huomanneet myyjäisissä, että parhaiten menevät kaupaksi erilaiset arvat.
    Huomaan että muuten ehkä yksitoikkoiseen sukkien kutomiseen olet saanut innostusta vaihtelemalla värejä, kuvioita ja kantapäätkin olet tehnyt erilaisilla metodeilla:)Hienoja ovat.

    VastaaPoista
  2. Näinhän se on, en jaksa kutoa yhtä ja samaa koko ajan, joten jokainen sukkapari on erilainen. Viime aikoina olen panostanut käsineisiin. Minulla on tapana kutoa silloin, kun katselen telkkaria. Tuntuu, ettei aika mene tyhjään, kun on käsillä jotain tekemistä. Eka kertaa vein minäkin tuotteitani myyjäisiin.

    VastaaPoista
  3. Joulumarkkinoilla on mukava käydä virittelemässä joulun tunnelmaa.
    Pirteää perjantaita!

    VastaaPoista
  4. Kiitos Tarina...Joulumarkkinat ovat todella kivoja...Nyt on vain niin, että noilla suuremmilla joulumarkkinapaikoilla vilisee poliiseja tuon terroriuhkan takia, en oikein viitsi niille mennä. Käyn ehkä ruotsalaisella joulumarkkinatorilla nyt viikonloppuna. Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Täälläkin oli la-su suomalaisen seurakunnan myyjäiset, mutta olin niin väsynyt, ettei tullut mieleenkään lähteä. Harmi, kun sieltä olisi saanut kaikkea hyvää.

    VastaaPoista