maanantai 25. lokakuuta 2010

Kätteni töitä

Eilen illalla virkkasin myssyn. Nina sai toimia mannekiinina. Mutta nyt en tiedä, onko myssy sopivan kokoinen, minun päähäni se mahtui, mutta mahtuukohan saajan päähän, jolla kuitenkin on vahvempi tukka päässään.
Sitten olen kutonut joka joulun alla joukon sukkia. Tarkoitus on ollut, että menen joulumarkkinoille myymään niitä. Mutta taitaa käydä niin kuin ennenkin, etten saa tarpeeksi tavaraa pöydälle ja sitten panenkin joitakin pareja pukin konttiin. Kuten huomaa, en juuri koskaan tee samanlaista neulemallia, se olisi pitkäveteistä.
Lapasetkin kerkesin tässä välissä kutoa. Ja sitten on noita höpötyksiä, joita kudon tai virkkaan loppulangoista. Ei niillä juuri mitään virkaa ole, mutta onpahan vain tullut tehtyä.

8 kommenttia:

  1. Ollaanpas siellä nyt niin ahkeria että!

    VastaaPoista
  2. Siinä ovat puikot heiluneet todella vikkelään:)
    En tiedä mitkä systeemit siellä on, mutta jos et saa pöytää täyteen myyjäisissä, niin eikö sitä voi jakaa jonkun toisen kanssa?
    No nyt sitten nuttujen tekoon!

    VastaaPoista
  3. Niin jos vain olisi pöydän jakajia...Kun jokainen haluaa sitoutua omaansa ja pitää kilpailijana toista, niin on vähän vaikeaa! - Nutut saavat odottaa, aloitin perulaisen myssyn kutomisen tai siis malli on perulainen, mutta kudon vain kahdella värillä. Saa nähdä mitä siitä tulee.

    VastaaPoista
  4. Oi, kudoin meidän tytöille perulaismyssyt joskus aikoinaan, kahdella värillä minäkin. Tykkään niistä. 5vee on nyt perinyt äitinsä myssyn.

    VastaaPoista
  5. Pieniä taideteoksia, Sira!

    VastaaPoista
  6. Clarissa: Perulaismyssy on valmis ja nätti, mutta tuli vähän pienehkö. Päättyköön se joulumyyntiin tai sitten jonnekin muualle.

    Sauerkraut, Anonyymi ja Nurkkalintu: Kiitos kommenteista!

    VastaaPoista