perjantai 12. helmikuuta 2010

Kutsut












Kahtena päivänä peräkkäin brunssilla; eilen syntymäpäivillä ja tänään muuten vain. Eilen syötiin saksalaisittain ja tänään kreikkalaisittain. Ja nyt ei kyllä hirviä mennä vaa´alle, vaikka kuinka yritinkin syödä mahdollisimman järkevästi. Herkkuja oli kuitenkin sen verran, että täytyi maistaa jos jotakin. Hyvältä maistui, kalorioista nyt en tiedä, enkä haluakaan. Ja hiihtokin jäi näiltä päiviltä, sillä puistomme sulkee ovet talvisin neljältä, enkä näin ollen pääse ladulle. Viime yönä saimme lisää lunta ja näyttääpä taivaalta tulevan edelleen lunta. Tosin lumi on aika nuoskalunta, voi olla vähemmän hieno hiihtokeli. Sulattelenpa sitten ruokaa täällä kotona ja rupean jäjestelemään kuviani.

2 kommenttia:

  1. Yritin uteliaana katsoa, mitä pöydän antimia siellä teillä oli. Se ainakin tuli selville, että pöydät aivan notkuivat herkuista.

    VastaaPoista
  2. Syntymäpäiväpöydässä (ylempänä) oli leikkeleitä jos jonkin sorttista, juustoja, kalaa ja kinkkuja, paistettua auberginia ja öljyssä säilöttyä auberginia, oliiveja, sämpylöitä, hedelmiä, vihannestikkuja niin ja tuo kakku. Alimmassa oli enemmän mediterranea eli siis välimeren herkkuja, kuten täytettyjä paprikoita, öljyssä säilöttyjä katkarapuja, paistettuja herkkusieniä ja katkarapuja, uunissa paistettuja sesamperunoita, jotka ovat tosi hyviä. Laitan niitä itsekin usein. Yms herkkuja. Kuten arvasin, vaaka näytti liikaa ja niinpä teinkin äsken tosi pitkän hiihtolenkin siinä toivossa että nuo tulleet kilot edes häviäisivät.

    VastaaPoista