lauantai 22. marraskuuta 2014

Printteri rikki

Noin 10 vuotta vanha tulostimeni meni mitättömäksi. Aloin vaihtamaan värikasettia ja sitten se alkoi vain rätistä ja ilmoitti "Skannausvirhe. Sulje virta ja pane uudelleen päälle. Tätä tein ainakin viisi- kuusikertaa ja aina vain sama. R. ilmoitti tulostimeni olevan likainen ja alkoi puhdistaa sitä, eli hajotti koko laitoksen.

Sisältä tulostin tosiaan näytti tällaiselta. Mustaa tönjää täynnä niin huopa kuin kotelokin. Päivä meni R:ltä sitä puhdistaessa. Ja mikä oli tulos: Sama juttu kuin aikaisemmin. Eli skannausvirhe ja sammuta ja pane virta päälle. Eikä auta itku markkinoilla. Nyt kai on lähdettävä uuden tulostimen hakuun.
Jotta päivä ei ihan pilalla olisi, niin laitan tähän tämän aamuisen kuvan Kajaanin Raatihuoneen torilta. Jouluvalot ovat sytytetyt ja oletettavasti vasemmalla olevalla lavalla (ei näy kuvassa) on  jonkinlaista joulun ajan musiikkia. Joka tapauksessa jotain musiikkia tai sitten joulunajan avaus, koska ihmisiä kerääntyy sitä kuuntelemaan.

Hyviä joulunalusaikoja sitten vaan!

7 kommenttia:

 1. Ehkä voisi lohdutukseksi todeta, että vanhahan tuo jo olikin. Tulostimet kun eivät ole ikuisia ja hulluinta on se, kun värit maksavat yhtä paljon kuin uusi kone.
  Kaunista tuolla Kajaanissa, käväisin vilkaisemassa torin jouluvaloja nyt illan pimetessä – saisipa kuvaan vielä musiikkia mukaan!
  Onkos sulla ollut häiriköitä käymässä täällä, kun nyt pitää kertoa, että ei ole robotti asialla?

  VastaaPoista
 2. Häiriköstä en tiedä mitään, mutta niinhän tuo tulee minulle itsellekin robottivaatimus, Jota en kuitenkaan käytä. Kuinkahan voisin sen poistaa.
  Sain uuden printterinkin toimimaan, joten nyt voi taas tulostella, skannailla, ja faxitellakin, jos haluaa.

  VastaaPoista
 3. Onnea uudelle printterille, näin ennen joulua siitä onkin paljon hyötyä eikä sitä muutenkaan pärjää ilman.
  Tässä linkki, miten toimia tuon sanahirviön kanssa.

  VastaaPoista
 4. Ei kyllä onnistu tuon linkin kautta. Avatessani tulee vain vielä hirmuisempia sanahirviöitä.

  VastaaPoista
 5. Kyllä sen pitäisi onnistua, siis: Kirjaudu blogiisi -->Asetukset -->Tekstit ja kommentit -->Näytä sanavahvistus ja siihen sitten laitat EI.

  (Kumma kun sulle itsellesikin tulee tuo vaatimus).

  VastaaPoista
 6. Mutta näinhän minulla on. Pitäisiköhän minun avata aivan uusi blogi. En saa tuota poistumaan.

  VastaaPoista
 7. Koneella on koneen mahti ja niitä ei aina tyttöpolo ymmärrä.
  Toivotaan, jotta uusi koneesi aloittaa yhteistyön pikinmiten.
  Sisukkaita päiviä!

  VastaaPoista