tiistai 14. tammikuuta 2014

Nuutti vei joulun

Ei, ei ollut valkoista joulua. Ei ole näkynyt lainkaan lunta tänä talvena, vain vähän kuuraa maan pinnalla. Linnut jo alkavat liverrellä kevätlaulujaan ja kukat puhkeavat pian kukoistamaan, jos tätä menoa jatkuu.
Näin valkoista oli vuoden vaihteessa, kun yön miinusasteet toivat kuuran maahan. Enempää ei ole ollut talven tuntua.
Joulutähtikin näyttää jo niin nuutuneelta, että Nuutin aika oli tulla ja viedä joulu mennessään ja Owie jäi vain hymyillen odottelemaan ensi joulua.

Tällaiselta näyttää luonto tammikuun puolivälissä tänä vuonna.
Nyt voi omistaa aikansa vaikkapa kutomiseen. Nämä Kainuun sukat olen kutonut ennen joulua.
Ja nyt on vuorossa kirkkaammat värit vähän muunneltuihin Kainuun sukkiin, jotka tyttäreni saa viedä mukanaan. Toivottavasti ehtivät valmiiksi ennen hänen lähtöään takaisin Suomeen.


4 kommenttia:

 1. Kyllä sitä lunta vielä sinnekin tulee, saatpa nähdä. Pitkittynyt syksy ei nyt olisi niin mukava, vaikka valoisampaa jo onkin.
  Todella upeat nuo harmaat maakuntasukat. Tekisi mieli melkein kutoa samanlaiset, ehkä sen teenkin vielä. Kiirettä varmaan pitää että saat nuo pirteän värikkäät valmiiksi!

  VastaaPoista
 2. Sinähän osaat ihan kuin Clarissa. Minä täällä yritän pannulappua.

  VastaaPoista
 3. Kiitos. Minulla alkaa olla jo vähän rutiinia, kun olen jo kolmet maakuntasukat kutonut. Eilen sain kirkkaissa sukissa jo mustat kuuset kudotuksi. Tänään on valkoisten vuoro. Ja kun sää on harmaan ikävä, niin voihan sen ajan kutomiseen käyttää.

  VastaaPoista
 4. Joulu loppui ja härkäviikot läpileipineen alkoivat.
  Koreita kainuunsukkia puikoilla.
  Aurinkoisia päiviä!

  VastaaPoista