maanantai 5. joulukuuta 2011

Joulukiireitä

On se kyllä tosiasia, että jokaisen joulun alla ovat ne samat kiireet....Olen valmistellut joulupostia, kalentereita, joulupukin konttiin on kudottu, neolottu, virkattu.....Edessä on siivoukset, leipomiset ja muut touhut! Aivan kuin Korvatunturilla konsanaan. Voisivat nuo tonttuset ottaa täälläkin joulunvalmistelut käsiinsä.
Eikä tuo sää edes innosta. Tuntuu että on vielä vaikka kuinka paljon aikaa jouluun, kun vettä sataa ropsuttaa ja lämpö on reilusti plussan puolella. viime vuonna tähän aikaan meillä oli todella oikea talvi, kuten kuvasta näkyy.
No eilen kuitenkin nähtiin jotain valkoista...lähdimme pienelle lenkille ulos. Ei keritty montakaan metriä kävellä puistossa, kun tuli jo pieniä vesipisaroita. Ja me ilman mitään sateensuojaa. Ajateltiin kuitenkin, että kyllä se siitä, mutta mitäs - oli pakko kääntyä ja kun tultiin kadulle, tuli vettä kuin saavista kaataen. Tai oikeastaan sitä tuli edestä päin, sillä tuulenpuuska oli todella kova. Ja mukana oli  m u u t a m i a  valkoisia rakeita. Niin että kai toivoa on vielä. Kotiin kuitenkin päästiin ja oltiin kuin uitetut koirat.

3 kommenttia:

  1. En haluaisi stressaantua joulukiireistä, mutta miksi tuo aika menee niin nopeasti. Lhjatkin tuottavat päänvaivaa, kun ei viitsi turhia asioita hankkia. Lapsille tilasin legoja ym.hyvänlaatuisia leluja täältä siis Saksasta ja voitin sillä monta kymmentä euroa verrattuna täkäläisiin hintoihin! Eilinen päivä meni pikkupoikien hauskassa seurassa, mutta vähitellen pitäisi aloittaa nuo siivoamiset ja muut.

    VastaaPoista
  2. Pyydäpä Kölner Heinzelmännchenit apuun, nehän tekee aivan kaiken. Katos vaan, Clarissa tietää (taas) kaiken, en tiennyt, että mytoys on joku nettikauppa, tunnen niiden putiikin vain meidän ostoskeskuksesta.

    VastaaPoista
  3. Allu, ei se Clarissa tietäisi, jos ei olisi näitä täkäläisiä Heinzelmänncheitä, kuten nyt tää meidän poika esimerkiksi. Tuo on kuulema suosittu nettikauppa.

    VastaaPoista