perjantai 14. lokakuuta 2011

Patikkamatkat Lüneburger Heidella, SüntelilläMaanantaina lähdimme Lüneburger Heidelle, jossa sukulaisemme täytti pyöreitä vuosia. Matkanteko alkoi hyvin kosteana, harmaana, mutta perille päästiin kaikesta huolimatta. Ilta kului syntymäpäiväsankarin nimissä.

Seuraavana päivänä ajateltiin tehdä pieni kävelyretki Grundloser Seen ympäri. Kuviteltiin, että tie sinne olisi sateesta huolimatta käveltävä. Kumikengät puuttuivat ja niinpä käännyimme takaisin....

... ja vietimme iltapäivän takkatulen äärellä.

Seuraava päivä oli vähän parempi. Matkamme päämäärät Reher ja Süntelturm. Matkalla ohitimme Hamelnin ja kuvasin autonikkunasta Hamelnin pillipiiparin (Rattenfänger aus Hameln).

Nousimme Süntelvuorelle...

...jonka matkanpäässä Süntelturm kutsui pienelle virkistyspaussille.

Paluumatkalla huomasin tämän vaaran. Onneksi oli tyyni ilma, joten puunoksa jäi edelleen riippumaan siihen missä oli.

Ja eilen palattuamme kotiin Berliinissä olikin sitten taas tuo "Goldener Oktober".

4 kommenttia:

 1. Matkaltanne puuttui vain aurinko, että pitikin olla noin sateista. Takkatulen ääressä oli sitten varmaan sitä mukavampi istua.
  Hieno kuva kultaisesta lokakuusta!

  VastaaPoista
 2. Olipa tosiaankin märkää siellä. Meillä on myös Goldener Oktober, tänäänkin niin hieno ilma kuin olla ja voi. Taisivat luvata +19C viikonlopuksi.

  VastaaPoista
 3. Vettä on täälläkin tullut, jotta kävelyretkistä tuppaa tulemaan uintiretkiä.Ihanan oranssi ruskakuva tuo viimeinen.
  Värikästä viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista. Matka oli todellakin märkä. Ja mikä vielä pahempaa, matkatuliaisina sain kuin sainkin yskän. Se vaivasi syntymäpäiväsankariakin.
  Mutta nyt paistaa taas aurinko.

  VastaaPoista