lauantai 9. tammikuuta 2010

Hiihtomatka

Tänään vihdoinkin hain sukset kellarista ja lähdin hiihtelemään. Ja lähdinkin suoraan portaiden edestä. Yöllä oli tullut vähän lisää lunta (ei niin paljon kuin oli ennustettu), eikä talonmies ollut vielä jyrännyt katua lumesta, joten todella minä, suurkaupungissa asuva, lähdin portaiden edestä. Ja olipa ihanaa! Ei ollut hiihtokaveria, R. teki kävelyretken, sillä hänen sauvansahan H. katkaisi viime talvena, eikä ole tullut hankittua uutta tilalle.




Ja miten luminen luonto voi olla kaunista katseltavaa!





Mutta entäs tämä joutsen sitten, jonka ruoka on lumen ja jään alla? Nauttineekohan se talvesta? Tässä se istua kököttää ja odottaa ihmisten auttavaa kättä pyytäen ruokaa.

4 kommenttia:

  1. Hyvänen aika, ihan kuin täällä!

    VastaaPoista
  2. Onpas Berliinissä hyvät hiihtomaastot.

    VastaaPoista
  3. Näin eilen uutisissa että sinne Saksaankin on tullut talvi, kiva! Tuli varmaan aika yllätyksenä, ainakin uutiskuvista päätellen. Ystäväni, joka asuu Dusseldorfissa oli eilen ollut pulkkamäessä, samoten minä ja Sarah täällä Vaasassa. Tämän tallensi myös paikallislehden valokuvaaja - oltiin tänään lehden etukannessa :)

    Talvisin terveisin H&S

    VastaaPoista
  4. Clarissa: Niin aivan kuin siellä!
    Allu: On todellakin. Aion tänäänkin lähteä hiihtelemään.
    H&S: Pohjois-Saksassa on tosi myrräkät olleet. Täälläkin lunta riittää, mutta emme sentään uppoa lumeen. Vai että ihan paikallislehden etukannessa - melkein kuin filmitähtiä! Kivoja pulkkamäkireissuja teille!

    VastaaPoista