sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Kesä

Kesä on kulunut ja lomasta ja suurempi osa takana päin. Tähän kesään on mahtunut aurinkoa, sadetta, ukkosta, rakeita, ja lähes kaikkea mahdollista. Ja on tehty kesätöitä pihalla niin paljon kuin on vain ehditty ja pystytty....Ja meidän röllisaunamme on saamassa uuden katon. Toinen puoli on jo tehty, mutta etupuoli on vielä tekemättä. Toivottavasti säät pysyvät suosiollisena niin kauan kuin porukkaa on talossa. - Niin tuosta ukkosestakin oli vähän harmia tänä vuonna. Ei ukkonen ollut edes kunnolla päällä, mutta kerran vain räsähti, ja pieni valopilkku näkyi keskellä huonetta ja se vei meiltä television, digiboxin, sateliittiboxin, dvd-soittimen ja antennivahvistimen kerralla. Vain meidän ikivanha radiomme säilyi, vaikka radio olikin päällä. Muut laittimet kyllä olivat kiinni, mutta johto oli seinässä. Niin että tällaista vahinkoa pääsi tapahtumaan. Tällä kertaa tämä ilman kuvia, kun olen vieraassa koneessa.

2 kommenttia:

  1. Jokos koneet taas pelaa, onko röllisauna saanut uuden katon? Liian nopeasti tämä kesä vain menee. Hyvää loman jatkoa kuitenkin.

    VastaaPoista
  2. No tämä lainakone lähtee taas tänään pois, joten taitaa taas tulla tauko. Röllisaunan tekokin on vielä kesken, kun R:llä tuli selkä kipeäksi, mutta eiköhän se tämän kesän kuluessa valmistune. Teillekin hyvää lomanjatkoa.

    VastaaPoista