sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Noidannuoli

Kesken tätä....
...iski tämä!

Kun vihdoinkin sää parani ja pääsimme vaihtamaan talvirenkaat kesärenkaisiin, niin sitten...
Meillä on tietty paikka, jossa viikonloppuna on hyvä tehdä noita autotöitä. Mies ajoi autolla paikalle, minä pyörällä. Sain samalla vähän liikuntoakin. Olin vaihtamassa toista rengasta, kun noidannuoli iski selkään. Huhhuh....tekipä kipeää ja siihen loppui minun hommani. Vähän aikaa siinä kuulostelin, pääsenkö ollenkaan liikkeelle ja vieläpä pyörän kanssa. No kun pyörän päälle pääsin, niin hyvin meni matka, mutta pyörältä alasnousu tekikin sitten "hallaa". Pyörän kellariin vienti meni helposti, kun naapuri sattui olemaan juuri ulkona ja nosti pyörän rappuset alas. Tässä sitä sitten ollaan, reumasalva selässä, lämmin huivi ympärillä ja odotellaan paraneeko tämä. Hienot ulkoilmat jäävät vain ikkunan takaa nautittavaksi.


5 kommenttia:

 1. Wow, sinä vaihdat renkaita. Chapeau! Toivottavasti noita lähtee pian pois.

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti tuntuu jo paremmalta. Olen minäkin joskus, eli kerran vaihtanut renkaat ihan opettelumielessä, mutta en sitten sen jälkeen. Hatunnosto sinulle tosiaankin.
  Tänne tuli kevät nyt aivan yhtäkkiä, renkaitten vaihto R:lla on siis edessä:-)

  VastaaPoista
 3. Noita helpotti yön aikana aivan pikkuisen, mutta ei hellittänyt otettaan.
  Kevät on, luvassa 24 astetta. Tänä aamuna näin pääskysen lentävän. Ja kärpänenkin oli herännyt ja tullut ikkunaamme tuulettaessamme makuuhuonetta.

  VastaaPoista
 4. No voihan mörkö minkä noita teki.
  Pikaista norjistumista sekä paranemista!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Tarina! Jospa se noita alkaisi vähitellen helpottaa otettaan. Aurinkoista päivää!

  VastaaPoista