torstai 29. heinäkuuta 2010

Kesähelteet jatkuvat

Terveiset Pohjolasta. Kesähelteet sen kun jatkuvat, tänään mittari näyttää jopa 36 astetta. Tässä hikoillaan niin sisällä kuin ulkonakin, sekä saunassa. Vilpoisessa järvivedessä voi kuitenkin saada hiukan hikipisaroita pois, tai sitten suihkun alla, jollei jävivesi satu kohdalle. Nyt olemme menossa kesäteatteriin katsomaan kappaletta "Valot pois". Viime sunnuntaina katsoimme "Aatamin puvussa ja vähän Eevankin " Paltamon kesäteatterissa. Hyvää kesää kaikille!

5 kommenttia:

  1. Siellä sitä harrastetaan helteen keskellä kulttuuriakin.
    On teillä ollut hyvät oltavat melkein koko kesän.Toivotaan yhtä hienoa elokuuta.

    VastaaPoista
  2. Onpa onni, että ettette lähteneet Baijeriin. Meidän ystävien paikkakunnalla Starnbergin lähellä satoi TENNISPALLON kokoisia rakeita. Olivat panneet niitä pakastimeen todisteeksi vakuutusta varten. Kasvihuoneet meni mäsäksi, samoin aurinkopanelit ja kattoikkunat. Starnberger See tulvii, kaikki niityt on veden peitossa ja joka talon kohdalla kadulla on kuulemma letku,joka pumppaa vettä kellarista.
    Hyvää loman jatkoa.

    VastaaPoista
  3. Kotona olette, kertoivat pikkulinnut:)Tuleeko ikävä maaseudun rauhaa?

    VastaaPoista
  4. Niin kotona ollaan....No miten sen ikävän nyt ilmaisisi? Kurkiaura lensi lähtiessämme Kainuusta talomme yltä. Ihan kuin me, suunta etelään päin. H. lensi heti peräämme tänne, enkä ole ehtinyt palautua vielä näihin omiin hommiin. Mutta pian olen taas täällä. Sainhan jo tämänkin yhteyden päivitettyä. - Ja kiitos viimeisistä terveisistä, jotka sain päivää ennen lähtöämme. Kirjekin seuraa!

    VastaaPoista