perjantai 27. huhtikuuta 2012

Suomalaista ruokakulttuuria

Kesä lähestyy ja niin myös suomalaisten intohimo lenkkimakkaraan. Tosin sitä syödään - ei ainoastaan kesäisin - vaan myös talvisin saunan kiukaalla paistettuna, -  kuten Titu kuvissaan kertoo -  tai nopeat mikromakkarat saunomisen jälkeen.

3 kommenttia:

  1. Kiitos päivän nauruista! Ihan totta muuten tuo lenkkimakkara, jota meidän huushollissa ei kai oikein osata arvostaa.

    VastaaPoista
  2. Meillehän aihe on vieras, mutta makkaranystäville tässä muutama vaihtoehto:
    Makkarakastike
    Makkarakastike ja pastaa
    Tulinen makkarastroganov
    Makkarakeitto
    Uunilenkki
    Makkarakastike ja veneperunoita
    Makkaravartaat
    Mausteinen makkarakeitto
    Uunimakkara ja peruna- kaprissalaattia
    Makkarastroganov
    Makkara-minestronepata
    Mausteiset makkarat ja hillotut sipulit ja tomaatit
    Eikä saa unohtaa, että kansallista lenkkipäivää vietetään jälleen elokuun kolmantena perjantaina!
    Ohjeet täältä. Hyvää ruokahalua:-)

    VastaaPoista
  3. Allu ja Clarissa: Ei meilläkään tuota lenkkiä harrasteta, vaikka joskus käydäänkin lenkillä; niin hiihto- kuin kävelylenkeilläkin.
    Mutta Clarissalle kiitos noista vihjeistä. Vien ne sisarelleni. Heillä syödään lenkkiä ainakin kerran viikossa.

    VastaaPoista