maanantai 4. maaliskuuta 2013

Perulainen päivä

Eilen tapasin entisiä opiskelukavereitani. Rva G. joka on kotoisin Perusta, oli taikonut maittavan perulaisen aterian meille.
Alkunaposteltavana banaanichipsejä.


Sitten seurasi keittobanaaneja, maissia, makeita perunoita(? Süßkartoffel) ja

maniokkia, sekä

kirpeätä kastiketta lisukkeena.

Seuraavaksi saatiin banaaninlehdissä keitettyä riisikalkkunaa
(banaaninlehtiä ei tietenkään syödä, ne tuovat vain makua ruokaan) ja



salaattia, jossa oli tomaattia, punasipulia, vihreää salaattia ja valkosipulia.


Jälkiruuaksi oli vaniljavanukasta karamellikastikkeessa.


Kaikkien näiden herkkujen päälle katsoimme videon kun rva G. oli käynyt Iguaçu-putouksella Argentiinassa. Sen lisäksi "vierailimme" perulaisilla syntymäpäiväjuhlilla.

2 kommenttia:

  1. Herkulliselta näyttää!
    Jo noiden kuvien katselemisesta tuli niin täysinäinen olo, että tästä on nyt vaikea lähteä keittiöön ruokaa laittamaan. Taidankin tehdä nyt vain jotain kevyttä:-)

    VastaaPoista